Egészség

Majdnem elvesztette a fülcimpáját a bizsutól

Borzasztó állapotba került a kislány füle a bizsu fülbevalótól.

A hároméves Amelia Moloney fájdalmasan sikoltozott, amikor anyja megpróbálta kiszabadítani füleiből az eBayen vásárolt bizsu fülbevalókat. A kislány imádta a katicás ékszert, három napig ki sem vette a füleiből. Mikor édesanyja később kiszedte a füleiből a díszeket, vérezni kezdett Amelia egyik füle, és hatalmasra dagadt. 

A gyerek kiabált a fájdalomtól, füle pedig borzasztó állapotban volt, így anyja kórházba vitte. Az orvos megpillantva Amelia fülét annyit mondott, hogy szerencséje van a kislánynak, mert el is veszthette volna a fülcimpáját. Azt mondta, hosszú időbe fog telni a gyógyulás, és az sem kizárható, hogy plasztikai sebészhez kell fordulni, ha nem úgy heged be a seb, ahogy kellene.

Forrás: Mercury Press

Az édesanya felháborodott reklamációt írt az eladónak, akitől a fülbevalókat vette, hiszen azok aranyozottként voltak feltüntetve az oldalon. Ám az árus szerint soha nem hirdette ékszereit aranyozottként, emellett más még nem panaszkodott a fülbevalókra. 

Az eBay szóvivője az üggyel kapcsolatban ezt mondta: „Ügyfeleink biztonsága az első számú prioritásunk, és mindig nyomon követjük az ilyen eseteket.”

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top