Egészség

A kórház szerint ők hívták Lázár Ervin feleségét, aki nem jött

Megszólalt a kórház, ahol órákat kellett várnia az ellátásra Lázár Ervin feleségének, a januárban elhunyt Vathy Zsuzsának. A rendőrség nem talált felelőst.

Amint azt megírtuk, órákig várakoztatták Vathy Zsuzsa írónőt, Lázár Ervin feleségét egy fővárosi kórház sürgősségi osztályán. A 77 éves nő egy influenzaoltás után lett rosszul, lánya szerint Vathy Zsuzsa allergiás rohamára egy injekció segítség lett volna, de mire megfelelő orvoshoz jutott, már túl késő lett, a nő elhunyt.

A Blikk most megszólaltatta az érintett kórházat, ahol nem tagadták, hogy órákig várakoznia kellett a betegnek a sürgősségi osztályon. De azt is hozzátették, hogy

az említett beteg érkezése után egészségi állapotának felmérése és sürgősségi besorolása megtörtént, az ellátásra három különböző időpontban is szólították, de nem jelent meg.

A rendőrség is vizsgálódott az ügyben, arra jutottak, hogy senki sem felelős az írónő haláláért, aminek oka szívelégtelenség volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top