Egészség

Lebénult a gerincműtét után a magyar kutyák megmentője

A Lelenc Kutyamentő Egyesület vezetőjének egy nyaki csigolyája tört el a műtét után, mellkastól lefelé teljesen lebénult. Nem adja fel, rehabilitációra van szüksége, de ez hosszú és költséges folyamat.

Egész életében az állatokért küzdött, kutyák százait mentette meg, ám most ő szorul segítségre. Tenner Anna, a Lelenc Kutyamentő Egyesület vezetője egy gerincműtét után lebénult – írja a Blikk.

Hiába volt sikeres a február eleji gerincműtéte, a következő héten eltört egy nyaki csigolyája, amely a műtéti területen kívül esett. Ez megnyomta a gerincvelőt, ami a mellkas alatti terület teljes bénulásához vezetett.

Egy év rehabilitációra lesz szüksége, ez idő alatt dolgozni sem tud, és a menhelynek sem tud segíteni. A kutyamentő azonban nem adja fel, azt mondja, jól megy neki a gyógytorna, és szorgalmas.

A minden fejben dől el állítás van a szemem előtt: eldöntöttem, hogy menni fogok. Például csakis járva látom magam, a jövőt is úgy tervezem, hogy nincs képben a bénultság tartóssága.

Otthoni kedvenceire fia, valamint barátja vigyáz, és a menhelyen található kutyák is a legjobb kezekben vannak.

A rehabilitáció azonban hosszú és költséges, ha segítenél a Lelenc Kutyamentő Egyesület vezetőjének, ezen a számlaszámon teheted meg: 11991119-96864063-00000000, Nagyné Tenner Anna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top