Egészség

Zsírfagyasztást akart, égési sérülésekkel ment haza

Ez lehet, hogy nem gyógyul meg, mire menyasszony lesz.

A South Shields-i Nicola Steele úgy döntött, hogy egy új módszerrel, az úgynevezett zsírfagyasztással szabadulna meg attól a plusz öt kilótól, ami az esküvőjére elérendő álomsúlyától elválasztotta. A beavatkozást a newcastle-i Vivo Klinikán végeztette el, de nem minden ment a terv szerint.

„Először is nagyon fájt – mondta a nő –, de összeszorítottam a fogam, és tűrtem. Aztán amikor a gép leállt, hallottam, ahogy az egyik nővérke felkiált, hogy »Te jó ég!«.” Nicola hasán egy jégcsap volt, estére pedig elkezdett vörösödni és fájni az érintett bőrfelület.

Amikor a 42 éves anyuka reklamálni kezdett, a klinika annak ellenére visszafizette neki a beavatkozás 400 fontos költségét, hogy a beleegyező nyilatkozat kitért arra is, hogy a beteg tudomásul veszi: az esetek egy kis százalékában ilyesmi is előfordulhat.

Nicola Steele sérülése – Fotó: Sunday Sun.

„Remélem, hogy legalább hegesedni nem fog – összegezte Nicola. – Bár a seb már inkább rózsaszín, mint piros, nyolc hét múlva elutazom, és tizenkét hét múlva hozzámegyek a kedvesemhez, addigra rendbe kell jönnie.”

Forrás: Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top