Egészség

Pedíkűrözéskor vette észre, hogy tumora van

Amputálni kellett a nő lábát.

Jenn Andrews pedikűrözés közben talált a jobb lábfején borsó méretű csomót 2013-ban. Mivel éppen terhes volt második gyermekével, nem sok figyelmet szentelt a duzzanatnak. Miután megszülte a babát, eltávolíttatta a csomót, a szövettan azonban kimutatta, hogy rákos.

Andrews továbbra is rendszeres ellenőrzésekre járt, de nem sokkal később orvosa felfedezte, hogy a daganat visszanőtt. A nőt sokkolta a tény, amikor az orvos azt közölte, ha nem akar többé megbirkózni a betegséggel, amputálni kellene a lábát.

Andrews azt állítja, hogy az amputálás élete legnehezebb döntése volt, amit valaha meg kellett hoznia. Ő és férje, Miles késő éjszakákba nyúlóan gondolkodtak a lehetőségekről.

„Szeretem az életet, nem akarom kikerülni a lehetőségeket. A két gyerekemet mindennél jobban szeretem, és a gondolat, hogy nem látom őket felnőni, összetöri a szívem. Bármire képes lettem volna ahhoz, hogy ott legyek később velük, és pontosan ezt tettem: amputáltattam a lábam.”

Yahoo Lifestyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top