Egészség

A fájdalomcsillapítótól lett meleg egy férfi, állítólag

A fájdalomcsillapítók szedésétől lanyhult nők iránti vonzalma a férfinak, aki ezt azzal tette egyenlővé, hogy meleg.

Scott Purdy egy lábtörés után kezdett szedni többféle fájdalomcsillapítót, és azok mellékhatásaként valószínűleg, hamarosan lankadni kezdett a nők iránti szexuális érdeklődése. Ez a sok gyógyszer szedésének velejárója, de a 23 éves férfi megállapította, hogy ez nem jelenthet mást, mint azt, hogy meleg lett. Szakított a barátnőjével, és bevallotta neki, hogy a férfiakhoz vonzódik.

Észrevettem, hogy a libidómat már nem a nők, hanem a férfiak indítják be. Sosem érdekeltek előtte a férfiak. A barátnőm, akinek elmondtam, hogy nem igazán tudom, mi történik velem, elfogadta a döntésemet. Tudta, hogy mit szedek. Ennek mellékhatásai közé tartozik a libidó elvesztése és a hangulatváltozások.

Azt gondolom, hogy az embereknek tudniuk kell erről. Nekem egy kis időbe telt, míg rájöttem, mitől érzem magam így. Amikor néhány hétre abbahagytam a gyógyszer szedését, a férfiak iránt érzett vágyam megszűnt. Most újra szedem, és nem is akarom abbahagyni, nagyon boldog vagyok a szexualitásommal. Nagyon nyitottá tesz, és ez felszabadító érzés

– jelentette ki Purdy.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top