Egészség

Valaki légpuskával lövöldöz a buszmegállóban várakozókra Székesfehérváron

Többen arról számoltak be, hogy valaki rájuk lőtt, miközben a megállóban álltak. Az egyik áldozatnak majdnem a szemébe fúródott a lövedék. A rendőrség nyomoz.

Rettegésben tartja a székesfehérváriakat egy ismeretlen légpuskás orvlövész, aki már több embert is megsebesített, és valószínűleg találomra választja ki a célpontjait – írja a Bors.

Egy 16 éves lány a buszmegállóban várakozott, amikor egy lövedék az arcán találta el. Hirtelen azt sem tudta, mi történt, csak elképesztő fájdalmat érzett. A röntgen szerint szerencsére csontot nem ért a lövedék, de csak pár centin múlt, hogy nem a szemébe fúródott.

A lövés a buszmegálló mögötti fenyőfa irányából érkezett, de az is elképzelhető, hogy a szemközti panelház egyik lakásából adták le.

Kiderült, hogy nem a fiatal lány volt az egyetlen, akit meglőttek. Egy másik embert a combján lőtték meg ugyanott, és két másik fiatal is hasonlókról számolt be.

Tegnap a rendőrök a sértettek részvételével helyszíneltek a környéken, még a forgalmat is lezárták egy időre. Súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top