Egészség

Úgy megvertek a rendőrök egy kecskeméti férfit, hogy két bordája eltört

Legalábbis ezt állítja a fia. Elmondása szerint apját azért fogták el és bántalmazták, mert el volt tiltva a vezetéstől, mégis autóval akart elindulni.

Úgy megvertek a rendőrök egy 54 éves kecskeméti férfit néhány napja, hogy eltört két bordája. Az egyik csont átszúrta a tüdejét, életveszélyes sérülést szenvedett – ezt állítja a fia.

A Tények riportja szerint a férfi autóval akart elmenni otthonról, de mivel korábban részegen vezetett, egy évre eltiltották a vezetéstől. A rendőröknek gyanús lett, megállították, majd állítólag megbilincselték és ököllel ütni kezdték.

Fia szerint a bántalmazás után apját bevitték a rendőrségre. Jelezte, hogy nem kap levegőt, a fogdán pedig rosszul lett, de sem az ottani orvos, sem a mentők nem találtak rendellenességet.

Csak akkor derült ki, hogy két bordája eltört, amikor bevitték a kórházba. Fia szerint mivel az apját későn látták el, a szívén keletkezett egy diónyi nagyságú daganat is. Emellett lehet, hogy ki kell venni a fél tüdejét.

A férfi jelenleg kórházban van, azt még nem tudni, mennyire károsodott a tüdeje. Az illetékes szegedi katonai ügyészség nem nyilatkozott az ügyben, mert még nem kapták meg a feljelentést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top