Egészség

5 ruhaméretet fogyott önsanyargatás nélkül

„Ha nassolni szeretnék, ezt továbbra is megteszem.”

A 23 éves Hannah Brotherton tavaly ilyenkor még közel 80 kiló volt. A barátjával otthon töltötték a szombat estéket, és pizzát, sült krumplit, csokit és fagyit majszoltak filmnézés közben. Hannah gyakran lemondta találkozóit, mert nem mert elmenni a barátaival vacsorázni, attól félve, hogy az emberek megszólják: nézd már, mekkora, és még mindig eszik!

Akkoriban Hannah hűtője tele volt mirelit pizzával, és legtöbb étkezését a KFC-ben bonyolította le. Egy munkahelyi karácsonyi bulira keresett magának ruhát, amikor észrevette, hogy semmi nem áll jól rajta, akkor döntött úgy, hogy változtatni akar.

Hannah a bátyjával és annak barátnőjével kezdett eljárni a helyi edzőterembe, ahol azóta is felváltva edz alsó- és felsőtestre, illetve iktat be kardió napokat.

Az étkezéseire is sokkal jobban odafigyel, de semmit nem tagad meg magától. 2017 februárjában, amikor a legtöbbet nyomott, a 157 cm-s lány 44-es ruhaméretet hordott, amelyet azóta egy közel húszkilós fogyással 5 ruhamérettel, 34-esre sikerült csökkentenie.

🕺🏼🕺🏼

A post shared by Hannah Brotherton (@hans.weightlossjourney) on

A legfontosabb azonban az, hogy Hannah immár képes pozitívan gondolni a testére, visszanyerte önbizalmát.

Forrás: The Sun

Kiemelt képünk: Instagram/Hannah Brotherton

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top