Egészség

Egy hónapon át videóra vette, milyen az élet egy karral

A mindennapi kihívásokkal való küzdelmet és alkalmazkodást szerette volna megmutatni videójával a nő.

A 23 éves Ashley Sherman jobb alkarját el kellett távolítani egy vérrög miatt. A végtagok különbsége miatt a nőnek így különböző módokat kellett kitalálnia a napi feladatok elvégzésére, ami a legtöbb ember számára gondolkodás nélküli rutin. Ashley úgy döntött, videóra veszi egy hónapja mindennapjait, hogy megmutassa, mindenkinek megvannak a maga módszerei a teendők elvégzésére.

A kisfilmben jó látszik, hogy Ashley mindent önállóan végez, megtanulta, hogyan tudja segítség nélkül megoldani a mások számára jelentéktelennek tűnő feladatokat, például egy körömlakkozást vagy szőrtelenítést.

„Úgy gondoltam, jó lenne lefilmezni magam, ahogy mindezeket a különböző dolgokat csinálom, mert az emberek nem tudják, milyen sokféleképpen is kell alkalmazkodnom. Az üzenet, amit valójában közvetíteni akartam, az, hogy mindenki a saját módjai és megoldásai szerint végzi a dolgait, ami nem jelenti azt, hogy ez rossz. Mindent meg tudok tenni, amit bárki más, csak egy kicsit másképp kell csinálnom.”

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top