Egészség

Annyit csúfolták az aknés bőre miatt, hogy majdnem öngyilkos lett

A 25 éves lány bőrét végül egy filléres krém gyógyította meg.

Rose Macintosh bőre, a többi tinilányéhoz hasonlóan, 12 éves kora körül kezdett kipattogni. Pár éven belül azonban Rose pattanásaiból vörös, gyulladt aknék lettek, emiatt a lány évekig a csúfolódások céltáblájává vált.

A most 25 éves lány azt meséli, annyira durván cikizték, hogy többször átfutott az agyán, megöli magát. A depresszióján végül terápia segített, ám sokáig úgy tűnt, a bőr állapotán semmi nem javíthat. A lány ezért mindennap csaknem 2 órán át sminkelt, hogy legyen bátorsága kilépni az utcára.

Rose mindent kipróbált a gyógyszerektől a kenőcsökig, míg végre rátalált a megoldásra: a Silver Serum egy ezüstrészecskéket tartalmazó krém, ami ezüsttartalma miatt képes a baktériumok elpusztítására. Az ára pedig különösebben borsosnak sem mondható, egy tubus mindössze 13 fontba, azaz 5 ezer forintba kerül. Rose bőrét 6 hét alatt szinte teljesen meggyógyította.

thesun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top