Egészség

Nem fogott ki a gasztrobloggeren a hatalmas steak

A közösségimédia-sztár Kate Ovenst többek között kielégíthetetlen étvágya tette híressé, ezt tesztelték nemrég egy neki felszolgált, hatalmas steakkel.

A gasztrobloggert szó szerint nagy kihívás elé állították, amikor a több mint két kilós steaket felszolgálták neki, vajon meg bírja-e enni egy ültő helyében. A hús szinte nagyobb volt, mint a nő feje, így kérdéses volt, meg tud-e birkózni vele. Nos, a filigrán alkatú Ovens jött, látott és győzött, 18 perc alatt megsemmisítette az óriási húsdarabot annak ellenére, hogy az elég nagy egy hattagú család étvágyának csillapítására.

Ovens sem látott még ennél nagyobb steaket, elmondása szerint nem is volt benne biztos, hogy meg tudja-e enni az egészet.

„Amikor felemeltem, körülbelül olyan súlya volt, mint egy téglának. De amikor először beleharaptam, a félelmeim elszálltak, olyan zaftos és zsenge volt. A kihívás előtt aggódtam, hogy meg fogom unni a hús ízét, ezért sokféle mártást kértem, aztán olyan finom volt a marha, hogy egyáltalán nem volt szükségem semmilyen szószra. Ha őszinte szeretnék lenni magamhoz, azt kell mondjam, kissé csalódott voltam, amikor vége lett.”

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top