Egészség

Lakásuk betegíti meg folyamatosan a kissrácot

A szülők állítják, hogy másfél éves fiuk a lakást beborító penész és gomba miatt betegeskedik folyton.

Scott Spiller és Sharon Evans egy stúdiólakásban élnek kisfiukkal, a 17 hónapos Scott Juniorral. Az egyszobás otthon állandóan nedvesedik, aminek következtében penész borítja a falakat. A baba a szülők szerint emiatt beteg állandóan. 

Spiller felhívta a városi tanácsot, hogy kezeljék a problémát, de senki sem ment el kivizsgálni, a lakás pedig azóta még rosszabb állapotban van. A fürdőszobában szivárgás jelentkezett, majd gomba borította be a fal egy részét. Az apa nagyon aggódik a fia miatt, aki rengetegszer megfázik, köhög, és csak ritkán egészséges teljesen. A szülők a helyi laphoz fordultak.

A Bristol Live nemrég kapcsolatba lépett a Bristol Városi Tanáccsal, így végül ki is ment valaki felmérni a problémákat a lakásban.

„Nincs tudomásunk hivatalos panaszról. Ma meglátogattuk az ingatlant, és megbíztunk egy vállalkozót, hogy végezzen el néhány kisebb munkát a probléma rendezésére. Adtunk a lakóknak néhány tanácsot arról, hogyan kell kezelni a párásodást. Mindig megpróbáljuk kiemelten kezelni azokat a problémákat, ahol a bérlők egészsége aggodalomra ad okot” – mondta el a városi tanács szóvivője. 

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top