Egészség

Kibeszélték a súlya miatt, 60 kilót ledobott

Miután az anya meghallotta, hogy gyermekei osztálytársa kritizálja a testét, rászánta magát a változtatásra.

Kara Boak tudta, hogy egészségtelen életmódot él, de sokáig nem igazán foglalkozott vele. Egy fél füllel elcsípett kritikus beszólás kellett ahhoz, hogy belássa, ideje változtatni az életmódján.

„Hatalmas fordulópont volt, amikor úgy döntöttem, hogy le kell fogynom, ráadásul a legidősebb lányomat is zaklatták az én kinézetem miatt. Megdöbbentett az ismeretlen gyerek beszólása, szörnyen éreztem magam, hogy a súlyom és az egészségtelen étkezésem ilyen hatással volt rá.”

Kate elment egy edzőterembe, ami elmondása szerint szörnyű élmény volt a számára. De nem hagyta magát, és visszament a következő alkalommal is.

„Első nap csak öt percig maradtam, annyira ijesztő volt. Nem tudtam futni a futópadon, mert annyira alkalmatlan voltam, de ígéretet tettem magamnak. Másnap visszatértem, és hetente négyszer lejártam, végül rájöttem, hogy jó vagyok a futásban.”

Kara nemcsak edzeni kezdett, hanem az étrendjét is teljesen átalakította. Addig mindennap gyorsétteremben evett, függő volt, de szerinte ez azért is történhetett, mert nem tudott főzni. Most, több mint hatvan kilóval könnyebben Kara nagyon jól érzi magát a bőrében, és élete nagy kihívására készül, a félmaratonra októberben.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top