Egészség

Ugyanazzal a típusú rákkal diagnosztizálták a 6 éves kislányt és a 4 éves öccsét

Még az orvosok sem láttak soha hasonlót, mint ami ezzel a két testvérrel történt.

Kalea Avery egy izgága, mosolygós kislányból hetek alatt vált a rák áldozatává. A 6 éves lányka fejfájásra kezdett panaszkodni, így derült ki, hogy agytumora van. A kislányt június 11-én operálták, ám a család nem lélegezhetett fel: 4 éves öccse, Noah egy héttel nővére műtétje után ugyanúgy a fejét kezdte fájlalni.

A szülők a biztonság kedvéért a kisfiút is orvoshoz vitték, ahol valóssággá vált az elképzelhetetlen: a kisfiút június 25-én egy ugyanolyan típusú tumorral diagnosztizálták, mint nővérét – csak még nagyobbal. 

Jó hír, hogy mindkét gyerkőc műtétje sikeres volt, a daganatokat 100 százalékosan sikerült eltávolítani. Sajnos azonban a megpróbáltatásoknak még nincs vége: a 6 hetes sugárkezelés után 11 hónapnyi kemoterápia vár a kicsikre, akiknek azt jósolják, a következő 5 évben ugyan teljesen felépülhetnek, de nem kizárt, hogy a kezelések maradandó károsodásokat hagynak rajtuk.

cafemom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top