Egészség

Szivárgott a szájából a töltőanyag az olcsó ajakfeltöltés után

Az olcsó szépészeti beavatkozások veszélyeire figyelmeztet a neves plasztikai sebész.

Egy neves brit plasztikai sebész, dr. Tijion Esho az Instagram-oldalán tette közzé az alábbi videót, mégpedig azért, hogy felhívja a figyelmet az olcsó szépészeti beavatkozások veszélyeire. A felvételt egy fiatal nő küldte neki, amikor azért jelentkezett hozzá, hogy hozza rendbe az ajakfeltöltését, melyet egy kontárral csináltatott, ennek következtében a töltőanyag szivárogni kezdett a szájából.

Dr Tijion Esho (@drtijionesho) által megosztott bejegyzés,

Esho doktor a Daily Mailnek elmondta: az olcsónak tűnő, de nem megfelelő anyagokkal vagy körülmények között, illetve nem kellő szaktudással végzett beavatkozások fertőzésekhez, szövetelhaláshoz, torzulásokhoz vezethetnek. Hangsúlyozta, hogy aki plasztikáztatni szeretne, ellenőrizze, bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott szakembernek van-e engedélye, biztosítása, illetve tiszta környezetben dolgozik-e.

A plasztikai sebész elárulta, hogy az ajakfeltöltések Kylie Jenner hatására lettek különösen népszerűek, a páciensek azonban ma már inkább olyan ajkakat szeretnének, mint Meghan Markle-é.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top