Egészség

Több mint 200 méhcsípés érte, kritikus az állapota

A mentősöknek két háztömbnyit kellett rohanniuk vele.

Az Orange County Tűzoltóság szörnyű balesetről számolt be: egy kaliforniai takarítónő agresszív méhtámadás áldozata lett.

A szemtanúk szerint a baleset akkor történt, amikor egy csapat takarítónő egy ügyfél lakásához érkezett. A Maria nevű, ötvenes nő visszafordult az autóhoz egy felmosórongyért, mikor egy 30-80 ezer méhből álló raj kitört a gázórából és megtámadta.

A tulajdonos bentről kiabált neki, hogy jöjjön el a méhektől, de a nő a fejét eltakarva próbálta védeni magát. A tulajdonos fia hívta a mentőket, miközben Maria egy kerti slaggal igyekezett távol tartani a rovarokat – kevés sikerrel.

Mire a mentők odaértek, Maria testét golflabdányi bolyokban lepték be a méhek – az arcán, a szája körül, a fülénél, a nyakában és a hajában is. A mentősök a nő életének megmentése érdekében nem húzták az időt a védőfelszereléssel, inkább egy poroltóval lefújták Mariát, kiragadták a méhek közül, és két háztömbnyit rohantak vele.

Összesen több mint kétszáz csípés volt a nőn, akit azóta kórházban ápolnak. Az állapota kritikus.

(via Yahoo)

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pexels.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top