Egészség

Az idős pár repülőgépes fotója mindent visz

E kép láttán hinni fogsz az igaz szerelemben – ha eddig nem hittél volna.

Megható jelenetet örökített meg egy német tévés a KLM légitársaság Amszterdamból Berlinbe tartó járatán: egy idős nő a mellette ülő férje vállán pihentette a fejét alvás közben, miközben az idős férfi is szunyókált.

 „Ma reggel szemtanúja voltam ennek az elragadó jelenetnek. Ez az idős házaspár ahelyett, hogy kihasználta volna a business class nagyobb székközei nyújtotta előnyöket, inkább összebújt. Ilyen az, amikor a szeretet értékesebb, mint a business classon a luxusnak számító nagyobb hely” – kommentálta a „lesifotós”, Patrice Bouedibela, aki szerint egy 80-as éveiben járó amerikai házaspárról van szó.

 

Patrice Bouedibela (@patricebouedibela) által megosztott bejegyzés, Júl 18., 2018, időpont: 4:02 (PDT időzóna szerint)

Amikor először megláttam őket beszálláskor, nyugalom áradt róluk. Megható volt látni a köztük lévő szoros köteléket. Azt »vettem le« róluk, hogy még mindig élvezik egymás társaságát. Ilyet ritkán látni” – nyilatkozta a Yahoo Lifestyle-nak a német tévés, aki rendszeresen interjúzik hírességekkel a kamerák előtt, de most úgy döntött, nem elegyedik szóba az idős házaspárral, csupán ezt a meghitt jelenetet akarta megörökíteni.

Gyakran fotózok, szeretek ilyen bensőséges pillanatokat elkapni, amelyek bennem is mély érzelmeket váltanak ki – vallotta be. – Szerintem néha mindenki vágyik egy vállra az életben.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top