Egészség

Brutálisan őszinte fotót posztolt a szoptatásról az összeégett futónő

Nem szégyelli megmutatni összeégett testét Turia Pitt, aki 7 éve kis híján meghalt egy bozóttűzben. Immár anyaként a szoptatási nehézségeiről is viccesen posztolt.

Turia Pitt ausztrál futónő épp ultramaratont futott 2011-ben, amikor a fellobbanó bozóttűz foglyul ejtette. A teste 65 százalékán harmadfokú égései lettek, sokáig az életéért küzdött. Hosszú ideig kómában feküdt életveszélyes állapotban, legalább 200 műtéten esett át, és 7 ujját amputálni kellett. Azóta felépült, újra kezdte az életét. Párja, Michael Hoskin végig kitartott mellette, sőt feleségül is vette, tavaly decemberben pedig kisfiuk született, Hakavai.

 

Today, I’m reflecting on the sacrifices made by men and women, past and present, for this extraordinary country of ours. #LestWeForget

Turia (@turiapitt) által megosztott bejegyzés, Ápr 24., 2018, időpont: 2:25 (PDT időzóna szerint)

A 30 éves anyuka – aki a súlyos balesete után 6 évvel hozta világra gyerekét  – most egy brutálisan őszinte fotót osztott meg az Instagram-oldalán, szemléltetve, hogyan változtatta meg a melleit a szoptatás. Turio a több évvel ezelőtti balesete óta most először mutatta meg magát kétrészes fürdőruhában, amelynek a bikinifelsője az egyik oldalon lapos, míg a másik mellén teltebb.  „Nyugdíjas” – kommentálta viccesen a jóval kisebb bal mellét, míg a kerekebb, jobb melléhez azt írta oda: „keményen dolgozik”.

Az összeégett futónő – aki motiváló beszédeket tart világszerte – folyamatosan dokumentálja az anyaság mindennapjait a 831 ezer Instagram-követőjének.

 

People keep complimenting me on my beautiful baby girl. Must remember to pop a flower behind his ear in the future.

Turia (@turiapitt) által megosztott bejegyzés, Júl 16., 2018, időpont: 7:29 (PDT időzóna szerint)

Könnyen stresszessé válsz, ha sír a babád vagy nem akar elaludni, s ez a gondolat ördögi körbe hajthat téged, mondván, ha nem alszik most, akkor később sem fog, sőt én sem aludhatok este. És ez az, ami stresszessé tesz!  De ez senkinek sem használ! Én próbálom mindig az adott pillanatot megélni és élvezni” – árulta el.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top