Egészség

Megevett egy hamburgert, majdnem belehalt

A fiatal lányban fel sem merült, hogy a gyorséttermi hamburgerben olyasmi lehet, amire allergiás.

A 18 éves Jade Kwong egy népszerű gyorsétteremlánctól rendelt egy hamburgert. Nem tudta azonban, hogy a hamburgerzsemle mandulaőrleményt is tartalmaz, amit pedig nem fogyaszthat, hiszen gyerekkora óta mogyoróallergiája van. Miután megette a hamburgert, perceken belül rosszul lett, kapkodni kezdett a levegő után, a szemei pedig feldagadtak. Rohantak vele a kórházba.

„Nagyon féltem, nem tudtam, mi fog történni velem. Arra gondoltam, meg is halhatok” – idézte fel a borzalmas élményt a fiatal lány, aki valóban életveszélyben volt.

(Forrás: Seven)

Jade hozzátette, hogy mindig nagyon óvatosan választ ételt, és rákérdez, hogy az adott fogás tartalmaz-e mogyorót, ám az fel sem merült benne, hogy egy hamburgerzsemlében ilyen összetevő lehet, illetve kiírva sem volt.

A lány azóta teljesen felgyógyult, történetével pedig azért állt a nyilvánosság elé, hogy más mogyoróallergiásokat is figyelmeztessen, legyenek rendkívül óvatosak, nehogy hasonló szörnyűséget kelljen átélniük.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top