Egészség

Manikűrt készített a fogyatékkal élő nőnek, miután a szalon megtagadta ezt

A Walmart egyik alkalmazottja manikűrt készített a fogyatékkal élő ügyfélnek, miután a szalon nem vállalta őt, mert „túl sokat mozgott”.

Az agyi bénulással küzdő Angela Peters betegsége olyan veleszületett rendellenesség, amely önkéntelen mozdulatokat, remegéseket okozhat a végtagokban. Emiatt nem vállalta egy michigani körömszalon, hogy manikűrt készítsen neki. Szerencsére Ebony Harris, a Walmart egyik alkalmazottja értesült az esetről, és úgy döntött, hogy segít Peters napját különlegessé tenni. A nő elmondta, hogy ismeri Peterset, aki a környéken dolgozik, és sokszor jár a Walmartba. Harris egyszerűen vásárolt egy üveg körömlakkot, és berendezett egy kis „szalont” az asztalánál, hogy kifesse Peters körmeit.

Bár Harris boldogan segített, azt mondja, hogy sem ő, sem Peters nem akarja a szalont bírálni.

„Nem akarjuk leégetni vagy rossz színben feltüntetni őket, hogy elveszítsék az ügyfeleiket. Talán csak azt szeretnénk tudatosítani, hogy függetlenül attól, hogy valaki milyen bőrszínű, fogyatékos-e vagy bármi, ugyanolyan ember, mint a többi. Egy lány, aki csinosan akar kinézni.”

Fox News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top