Egészség

Utcai ivókútnál borotválta le a lábát egy turistanő

A gusztustalan jelenetet Spanyolországban videózták le.

Undorító videó került napvilágra egy brit turistának köszönhetően, aki felvette, hogy egy turistanő egy utcai ivókútnál borotválja le a lábát Malaga egyik parkjában. Jason Wills a déli hőség elől menekült be az árnyas közparkba, amikor azt látta, hogy egy mezítlábas, hátizsákos turistanő felrakja a bal lábát az egyik márvány ivókút tetejére és elkezdi beleborotválni a lábát.  

Nem zavartatta magát, sőt gondosan forgatta a lábát, hogy megbizonyosodjon róla, mindenhonnan eltávolította a szőrt. Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, az ivócsapnál mosta le a borotváját. Arra pedig egyáltalán nem gondolt, hogy ez fertőzésveszélyes, hiszen mások onnan fognak majd ezt követően inni.

Szerencsére én hoztam magammal egy palack vizet, mert nem akartam utcai ivókutakat használni. Undorító volt nézni, ráadásul nem a park legeldugottabb helyén zajlott mindez, hanem egy forgalmas részén. Jöttek-mentek mellette az emberek, egyik-másik ugyan csóválta a fejét a nőt elnézve, de ő zavartalanul szőrtelenített. Sajnos nem tudtam időben előkapni a mobilomat, így lemaradt az a rész, amikor belemosta a vért az ivókútba, mert megvágta magát – számolt be a szemtanú, Jason Wills, hozzátéve: – Amint befejezte, és elment, jöttek oda inni, mivel nem beszélek spanyolul, nem tudtam szólni nekik, hogy jobb, ha nem isznak onnan.

A teljes videót itt lehet megnézni!

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top