Egészség

Sztómazsákkal sem mondott le a bikiniről a rúdtáncosnő

A 22 éves Chloét csak az egészsége érdekli, arra pedig fütyül, hogy ki mit gondol a sztómazsákjáról.

Chloe Wilson 13 éves kora óta szenved hasfájástól és görcsöktől. Az orvosok sokáig elintézték annyival, hogy laktózérzékeny – csak akkor vették végre komolyan, mikor a most 22 éves lány márciusban összeesett. 

Így derült ki, hogy súlyos vastagbélgyulladása van, már fekélyeket is okozott. Hogy véget vessen a fájdalomnak, a rúdtáncos lány komoly döntést hozott: inkább távolítsák el a vastagbelét.

Fotó: Caters News

A kórházban volt egy nővér aki próbálta visszatartani: tudja, hogy ezentúl nem viselhet többé bikinit? Szólt a legfőbb érve, amire Chloe magasról tett. Sőt, azóta bebizonyította, hogy a nővérnek nem lett igaza, és bikiniben vett részt legutóbbi rúdtánc versenyén – közszemlére téve a sztómazsákját is.

Fotó: Caters News

A lány azt mondja, szerencsés, hogy egyáltalán túlélte a dolgot, és hogy úgy érzi, jó döntést hozott. „Korábban mozogni sem tudtam a fájdalomtól, most pedig simán versenyezhetek is. A sztómazsák miatt kezdetben ideges voltam, de kiderült, senkit nem érdekel, sőt mindenki támogat.”

Fotó: Caters News

metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top