Egészség

Jótékonysági célból kopaszra borotváltatta a fejét esküvője másnapján az ara

Hagyta, hogy újdonsült férje kopaszra borotválja a fejét, mert így akarta kifejezni szolidaritását halálos beteg rokonaival.

A warwickshire-i Gemma Hiatt egy nappal az esküvője után tette meg a nagy lépést, így 1000 fonttal (kb. 360 000 forint) támogatta a Macmillan Cancer Support jótékonysági szervezet Brave the Shave elnevezésű adománygyűjtési kampányát. A nő elismerte, hogy sokkal idegesebb volt a borotválás miatt, mint előző nap az esküvőjén, de szereti az új megjelenését.
Férje, Ian azonnal beleegyezett az akcióba, és maximálisan támogatta Gemmát, sőt ő vágta le a nő haját. 

Forrás: Alison Davies

Gemma főleg édesanyja és nagynénje miatt szánta rá magát a jótékonykodás ezen formájára. Míg a nő anyja kétszer is legyőzte a mellrákot, nagynénje nemrégiben tudta meg, hogy végstádiumú rákban szenved.

„Anyukám ott volt a nap folyamán, hogy támogasson, és nagyon örülök neki, mert ez jelentett nekem mindent. Nagyon aggódtam, izgatott és ideges voltam egyszerre. Idegesebb, mint az esküvőm miatt” – mondta el Gemma.

2015 óta több mint 59 000 nagyszerű adománygyűjtő borotválta le a fejét a Macmillan számára, 16,8 millió fonttal (6 milliárd forint) támogatva ezzel őket.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top