Egészség

Elvesztette ügyfeleit a brutálisan elhízott személyi edző

Majdnem 150 kilót nyomott a személyi edző, amikor összeszedte magát, hogy ne kelljen pályát váltania.

A morbid módon elhízott Kemuel White elveszítette az összes ügyfelét, és biztonsági őrnek állt. Ez a munka rengeteg üléssel járt, aminek következtében még inkább hízni kezdett. A most 36 éves férfi hosszú időn keresztül csak szendvicseket, pizzát és sült húsokat evett, aminek meg is lett az eredménye.

Forrás: SWNS

Testi problémája mentális egészségére is kihatott, depressziós lett. Tudta, hogy muszáj változtatnia, és 2017 nyarán végül rászánta magát, mert tudta, hogy csak így maradhat személyi edző. A gyorsételeket zöldségalapú étrendre és vegán pizzára cserélte, aminek következtében egy év alatt több mint 60 kilót fogyott. 

„Ha kliens lettem volna, nem vállaltam volna el magamat edzeni, mert beteg voltam, morbid módon elhíztam. Nem tudtam kontrollálni az étkezéseimet” – mondta el White.

A férfi, aki jelenleg 88 kilós, elmondta, hogy a fogyás segített neki újra felfedezni a személyi edzés iránti szeretetét, és most öt ügyféllel dolgozik. Most, hogy egészséges, White reméli, hogy az ügyféllistája tovább fog növekedni.

SWNS

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top