Egészség

Kórház előtti szüléssel ért véget a babaváró parti

A legtöbb terhes nő nem tervezi, hogy idő előtt lelép a leendő újszülöttjének rendezett babaváró buliról, de a 26 éves fülöp-szigeteki Cheoui de Leonnal pont ez történt.

Cheoui de Leon úgy számolt, bőven van legalább két hete a szülésig, ezért babaváró partit rendezett barátainak, amiről idő el kellett jönnie, ugyanis beindult nála a szülés. Igaz, szóltak neki, hogy már két centire kitágult, de a fiatal nő inkább illendően el akart köszönni a barátaitól.

Anya és kislánya is jól vannak

A nő és vőlegénye aztán végül Toyotájukkal indultak el a közeli kórházba, de mire odaértek, addigra Cheoui már karjaiban tartotta kislányát, aki pont akkor született meg, amikor a kórház elé értek.

„Amikor a sürgősségi rámpájához értünk, a vőlegényemnek sikerült elkapnia a babát éppen akkor, amikor elfolyt a magzatvíz. Miután kint volt, a karjaimba vettem, próbáltam nyugodt maradni, és vártam a segítséget” – mondta a fiatal nő.

Azóta a fiatal édesanya és kislánya is remek egészségnek örvend, a babát Sabrina Leaouis-nak nevezték el – írja a Yahoo.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top