Egészség

Mindenét feláldozta a család, mégsem kapja meg a kezelést az 5 éves kislány

Havonta több mint 150 ezer forintba kerülnek Kamilla gyógyszerei, szülei szinte mindent feladtak a gyerekük gyógyulása érdekében.

Egész eddigi életüket hátrahagyva, beteg gyermekük miatt költöztek egy olcsóbb, rosszabb állapotú lakásba az 5 éves Kamilla szülei, hogy ki tudják fizetni a kislány több százezer forintos gyógyszereit, amelyek elengedhetetlenek a gyógyuláshoz.

A kislány 2016-ban egyik pillanatról a másikra kezdett leépülni, szülei öt hónapon át kórházról kórházra jártak vele. A vizsgálatok sora után kiderült, hogy Kamillának négyes stádiumú neuroblasztómája, azaz idegrendszeri daganatos megbetegedése van – írja a Blikk.

Kamilla az édesanyjával (Fotó: Facebook/Gyógyulj meg Kamilla)

A kislány kemoterápiát kapott, nagyon megviselte, az orvosokkal közösen pedig a gyógyszeres kezelés mellett döntöttek. A család egész itthoni életét kész lett volna maga mögött hagyni, mert szóba jött egy külföldi kezelés is, ám az utolsó pillanatban visszalépett a kórház.

Kamilla most olyan gyógyszert szed, amely havonta több mint 150 ezer forintba kerül, a család szinte mindent feladott, hogy a gyerekük állapota ne romoljon, sőt kicsit javuljon is.

Kamilla szeptemberben elkezdhette az óvodát, amit nagyon élvez, imád rajzolni, festeni, mint a többi hasonló korú gyerek.

A kislánynak a Gyógyulj meg Kamilla című Facebook-oldalon lehet segíteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top