Egészség

Nem húzhatott fel bikinit, durván lefogyott

Ledobott 57 kilót, és sorra kosarat ad azoknak a fiúknak, akik csúfolták a suliban.

Közel 130 kilogrammot mutatott a mérleg, amikor Elizabeth Jobson 23 éves korában ráállt. Akkor még csokikat rejtett el a ház körül, de mára már minden megváltozott. Mostanság, amikor már 57 kilóval könnyebb, már ő küldi el melegebb éghajlatra azokat a fiúkat, akik az iskolában zaklatták, kinevették, csúfolták és megalázták.

„Sok barátom, akivel a középiskolába jártam, magamra hagyott azért, mert lefogytam” – mondta Elizabeth, mert szerinte a barátainak csak egy kövér barátnő kellett a csoportba.

Élete akkor változott meg, amikor nyaralni ment egyetemi barátaival, és úgy érzete, soha nem viselhet majd bikinit. Ezután megtiltotta magának az este hat utáni étkezéseket, leszámolt a rágcsálnivalókkal, és édesanyjával közösen főztek diétás ételeket.

A most 26 éves Elizabeth legutóbb barátjával nyaralt közösen, ahol már büszkén feszített a bikiniben. „Két kemény évbe telt, mire elveszítettem a súlyom. Minden nap láttam magam a tükörben, és még mindig úgy érzem, mintha kövérebb lennék a többi emberhez képest. De amikor megnézek egy előtte-utána képet, akkor látom, hogy mennyire más vagyok.”

„Pedig én még mindig ugyanaz a személy vagyok, ugyanazokat a dolgokat szeretem, csak a testem változott meg teljesen.”

Ladbible

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top