Egészség

Kisgyerekeivel az oldalán tanult meg újra járni a lebénult apuka

Az apuka egy tüdőgyulladás után bénult le, aztán együtt tanult meg újra járni a kislányával, aki az első lépéseit gyakorolta.

James Hart 2016-ban kapott tüdőgyulladást, mely után rejtélyes okból lebénult. A ritka komplikáció miatt a férfi idegei és izmai megbénultak, így képtelen volt kontrollálni a mozgását.

Az egyik pillanatban még a fiával focizott, másnap azonban lábra állni sem bírt. Ezt követte a háromhetes kórházi megfigyelés, majd fél év fizikoterápia. Az apuka kislánya, a ma 3 éves Sienna, ekkoriban 5 hónapos volt, épp elkezdte gyakorolni első lépéseit. A férfit pedig annyira inspirálta kislánya próbálkozása, hogy vele együtt kezdte gyakorolni a lábra állást. „Nem akartam tolószékbe kerülni, főleg a két gyermekem és a feleségem miatt.”

Mára a férfi állapota teljesen helyreállt, csak néha üti fel a fejét fájdalom a lábaiban. „Nagyon bizarr volt, néha még most is félek, hogy újra megtörténik.”

storytender

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top