Egészség

Egy éjszaka alatt kinőtt a 11 hetes kisbaba foga – az orvosok sem tudják, mi történt

A kisfiú anyukája azt mesélte, az orvosok tovább vitatkoztak azon, mi történhetett, mint amennyi időt a fiával töltöttek.

„Aznap, ahogy ilyenkor mindig lenni szokott, reggel hétkor mentem be hozzá. Máskor csak adok neki egy cumit, és Oscar visszaalszik. Most viszont nem ez volt. Nagyon nem” – mesélte az Irish Mirror című brit lapnak a 11 hetes Oscar O’Byrne édesanyja, Tara. Hozzátette, csak mikor kézbe vette kisfiát, vette észre a szájában lévő hatalmas fogat.

Kép forrása: Facebook / Tara O’Byrne

„Előző este még biztosan nem volt a szájában – mondja Tara, aki annyira megijedt, hogy azonnal bevitte kisfiát a legközelebbi kórház sürgősségi osztályára. – Az orvosok sem tudták, miért nőtt ki Oscar foga. Konkrétan tovább vitatkoztak azon, mi történhetett, mint amennyi időt Oscarral töltöttek.

fog gyerek kórház

Kép forrása: Facebook /Tara O’Byrne

Tara a lapnak elmondta, a fogorvos végül úgy döntött, kihúzza Oscar fogát. „Le kellett őt fognom, de szerencsére nem is igen vette észre, mi történik vele.” Az anya az Irish Mirrornak elmondta, férjével megtartják a fogat és az arról készült képeket is. „Ha Oscar elég idős lesz hozzá, majd megmutatjuk neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top