Egészség

Nem kapták meg „túl olcsó” rendelésüket az Auchan vevői

Technikai hiba miatt irreálisan alacsony lett néhány termék ára az Auchan webáruházában. Aki akkor kattintott, mégsem jutott a rendeléséhez.

A pénzcentrum.hu számol be az Auchan webáruházában múlt csütörtökön keletkezett hibáról, melynek során több  – főleg a gluténmentesen étkezők és az ételallergiások számára kínált – termék ára irreálisan alacsony lett. Volt olyan, eredetileg 1300 forintba kerülő termék, amely 319 forintért szerepelt a kínálatban.

Úgy tudni, akár 800 vásárló is rendelhetett az „akciós” termékekből, mire az Auchan eltávolította az alulárazott cikkeket. Bár a vásárlók kaptak visszaigazolást a rendelésükről, az áruház végül nem teljesítette a megrendeléseket, hivatkozva a jogszabályokra. A péncentrum cikkéből azonban kiderül, hogy kárpótolták az élelmes vásárlókat, több ezer forintos utalványt és 10 százalékos vásárlási kedvezményt kaptak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top