Egészség

Panaszt tett, mert elbújtak a mentők

Egy aggódó állampolgárnak gyanús lett, hogy egy mentőautó máshova parkol, ezért panaszt tett.

Különös esetről számoltak be a mentők a Facebook-oldalukon. A napokban egy idős asszony elesett egy forgalmas pályaudvar aluljárójában. A kiérkező egység a gyorsaság miatt gyalog közelítette meg az alsó szintet, ahol ellátták a sérült nőt. A beteg mozgatása hordágyat és gerincrögzítő eszközöket igényelt, ezért a gépkocsivezető felment a mentőhöz, és a legközelebbi lehajtóhoz állt vele, ahonnan akadály nélkül guríthatta a hordágyat a helyszínre.

Ezzel egy időben az egyik korábbi bejelentő hívta ismét a segélykérő vonalat, mert panaszt szeretett volna tenni, amiért a mentőautó már nincs a helyszínen. „Csupán ránézhettek a betegre ennyi idő alatt, amíg én felértem, és már itt sincsenek” – mondta a férfi, aki már a buszmegállóból szemlélte az eseményeket. A vonal végén ülő mentésirányító rövid tájékozódás után megnyugtatta a telefonálót, nem nyelte el a Föld a mentőket, az ellátás még folyamatban van.

Miután kiderült, miért bújt így el a nagy sárga autó, maga a bejelentő is nevetett, és megköszönte a mentők  áldozatos munkáját. A sérült nőt a telefonbeszélgetés után nem sokkal, stabil állapotban szállították kórházba a mentők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top