Egészség

Ezért érdemes kipróbálnod a kineziológiai tapaszokat

Rengeteg problémára megoldást jelenthetnek a kineziológiai tapaszok. Összeszedtük, mi mindenre jó!

Kineziológiai szalag rendkívül sokoldalú, és már nemcsak a sportolók körében közkedvelt. A tape főbb alkalmazási területei: izomhúzódás, húzódás, izomzúzódás, részleges szalagsérülés, bevérzések, fokozott izomtónus, illetve izomgörcs enyhítése, fájdalomcsillapítás, ízületi gyulladás, rándulás, íngyulladás, nyirokkeringés stimulálása, mozgásszervi rehabilitáció, egyéb mozgásszervi panasz esetén, de alkalmazható menstruációs panaszok enyhítésére is…

kineziologia, szalag

A felhelyezett szalag hatására a bőr és a mélyebb rétegekben lévő szövetek is fellazulnak, javul a vérkeringés, enyhül a fájdalom. A tapasz ráadásul képes stabilizálni az izmokat és az ízületeket, így jelentősen csökkenthetjük vele az ízületi panaszokat is. A szalag rugalmassága, vastagsága és súlya az ember bőréhez hasonló. Lényegében egy pamuttekercs ragasztóréteggel, amely felveszi a test vonalát, és általában 5-6 napig hordható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top