Egészség

Csodát tett a szerelem: a lánykérésre állt talpra a tolószékbe kényszerült férfi

A 27 éves Jacob Newbern egy ritka betegség miatt bénult le. Azt mondja, csodát tett vele, amikor eldöntötte, megkéri a barátnője kezét. Videó.

A lánykérésre állt talpra egy 27 éves floridai férfi, akit ritka betegsége szinte teljesen mozgásképtelenné tett – írja az Abc News.

Jacob Newbern hétfőn kérte meg kedvese, Mary Batar kezét, egy nappal azelőtt, hogy hazaengedték a kórházból. „Teljesen megdöbbent. Amióta lebénultam, először álltam fel segítség nélkül. Csodálom, hogy nem ájult el a meglepetéstől. Nagyon izgatott volt” – mesélte a férfi a Good Morning America című műsorban.

A nagy pillanatról egy megható videó is készült:

Jacob Guillain–Barre-szindrómában szenved, saját immunrendszere támadta meg az idegrendszerét. Orvosa szerint a csodával határos, hogy alig 22 nap alatt talpra állt. „Elképesztő, hogy mit vitt véghez. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen hamar javulni fog az állapota” – mondta dr. Ronnie Bond, az Orange Park Medical Center neurológusa.

A férfi azt mondja, barátnője szeretete és ragaszkodása csodát tett vele, részben ennek köszönheti a gyógyulást is. A pár öt éve van együtt, egy hároméves kislányuk és két tíz hónapos ikergyerekük van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top