Egészség

Lyuk tátongott a fenekén az elrontott plasztikai műtét után

A beavatkozás után hónapokig ülni sem tudott az orosz nő, és el kellett adnia a kocsiját, hogy a korrekciós műtétet ki tudja fizetni.

A rendőrség is nyomoz annak az orosz nőnek az ügyében, akinek az elrontott mell- és fenékplasztikája után pokollá változott az élete.

Veleszleva Grigorjeva először a mellét nagyobbíttatta meg, de a beavatkozás után a mellbimbói túl magasra és rossz helyre kerültek. A fenékplasztikát követően pedig egy hatalmas lyuk tátongott a hátsója egyik felén, hosszú ideig ülni sem tudott, és szörnyű fájdalmai voltak.

A 40 éves nő azt állítja, hogy a fél éve elvégzett plasztikai műtét máig hatással van az életére, és nem csak egészségi szempontból. Hatalmas lelki teher nehezedik rá, és komoly anyagi veszteséget szenvedett, mert elvesztette a munkáját, és el kellett adnia egy drága autót, hogy a korrekciós műtétet ki tudja fizetni.

Emellett ki kellett állnia a nyilvánosság elé, hogy érvényt szerezzen az igazának, és felhívja mások figyelmét a plasztikai sebészek kontár munkáira. Ráadásul sokan kinevetik és megalázzák, mondván, miért kellett plasztikáztatnia. A nő szerint viszont az ő korában nincs ezzel semmi baj.

A hatóságok most büntetőeljárást indítottak, hogy kiderüljön, ki felelős a nő állapotáért.

(Daily Star)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top