Egészség

Kesztyű mentette meg az öngyilkosságra készülő férfi életét

A szőkedencsi adótorony tetejére mászott fel, hogy véget vessen az életének. A helyiek vették észre, és riasztották a speciális mentőszolgálatot, akiknek elég furcsa módon sikerült az öngyilkosságra készülő illető közelébe jutniuk.

Fázott a keze egy szőkedencsi férfinak, ennek köszönheti az életét. Szerelmi bánata volt, elhagyta az élettársa, és anyagi gondjai is voltak, ezért le akart ugrani a 75 méteres adótorony tetejéről – számolt be a Tények.

A járókelők hívták ki a speciális mentőszolgálatot, akik azzal az ürüggyel jutottak az elkeseredett férfi közelébe, hogy adnak neki egy kesztyűt, mert fázott a keze. Ekkor sikerült ráadni a mentőhevedert.

Ezután kezdődött meg a mentés. Az adótorony tetején lévő férfit a speciális mentőszolgálat két munkatársa hozta le a toronyhoz rögzített kötelek segítségével.

A faluban sokan ismerik és szeretik a férfit, akit segítőkész, udvarias és tisztelettudó embernek ismertek, azt mondják, segíteni fognak neki, amiben csak tudnak. 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top