Egészség

Mit veszel észre először a képen? – optikai illúzió

Legyél őszinte ezen a teszten, mert csak így tudhatsz meg még többet magadról.

Mutatunk egy képet, nézd meg jól és figyelj arra, hogy mit veszel rajta észre először! Válaszodból sok mindent megtudhatsz magadról, persze csak ha őszinte vagy! Mehet?

 

Itt a kép:

Csak őszintén!

Tehát mi láttál meg először? 

Ha a lányt, aki a sekély vízben sétál:

Te vagy az az ember a környezetedben, akire mindig lehet számítani, igazi jó barát, cimbora. Mottód: „Élj a mának!”, ezért imádsz tevékeny lenni. Ugyanakkor azt is jelentheti, hogy hamarosan egy fontos személy érkezik az életedbe, aki tovább segít egy nehéz helyzeten. Nagyon fontos fordulópont várható az életedben. Légy résen!

Ha a fát láttad meg a parton (jobb oldalon):

Régóta küzdesz valamivel, amiből győztesen kerülsz ki! Mindenképpen pozitív változás érkezik az éledbe. Érdemes most lottóznod is, nyereményre számíthatsz. 

Ha a híd tűnt fel először (a lány háta mögött):

A megtestesült racionalizmus. Te aztán két lábbal állsz a földön. Minden apró dolgot nagy gondossággal szervezel meg, nem érhet meglepetés az életben. Igazi könyvmoly vagy, aki imádja a tudást. Pontosan tudod mi a célod az életben, és mindent megteszel azért, hogy el is érd.

Ha az arc számodra első pillantásra a meghatározó (amit távolabbról nézve ad ki a kép):

Téged klónozni kellene, olyan pozitív személyiséged van. Mindennek a jó oldalát látod. Viszont picit le kell jönnöd a realitás talajára, és meg kell tanulnod, hogy nem feltétlenül kell mosolyognod a világra, ha éppen problémák gyötörnek. Engedd, hogy néha belássanak oda is az emberek, és segítő kezet nyújthassanak neked!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top