Egészség

Durva üzenetet hagytak a nő autóján, mert a mozgáskorlátozott-parkolóban állt

A Parkinson-kórral küzdő, agyműtét előtt álló nő jogosan használta a mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolót, még ha „ránézésre” nem is tűnt rászorulónak.

„Nem vagy mozgáskorlátozott, te disznó” – ezzel a szöveggel hagyott valaki egy cetlit az amerikai Stacie Friend autóján, míg a nő egy szupermarketben vásárolt.  

(Forrás: Facebook/Jeff Paolella Coachp)

A jármű valóban egy mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyen állt, melyet azonban a 43 éves nő jogosan használt, ugyanis Parkinson-kórral küzd, és épp a második agyműtéte előtt áll. A jogosultságát igazoló kártyát ráadásul ki is tette a szélvédő alá. Az önjelölt igazságosztó viszont minden bizonnyal csak azt vette figyelembe, hogy Stacie a saját lábán ment be az áruházba.

„Ki vagy te, hogy eldöntöd, ki beteg, és ki nem? Csupán azért, mert láttad, hogy bement a Walmartba, és nem használt járókeretet vagy kerekesszéket? Mert nem volt eltorzulva?” – írta Jeff Paolella, a nő párja, aki megosztotta a történetet a Facebookon.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top