Egészség

Gyerekkora óta rágta a körmeit az édesanya, egyszerű módszerrel sikerült leszoknia

Három hónap alatt felhagyott a rossz szokással.

Lou Everard egy 42 éves brit édesanya, aki világéletében rágta a körmeit. Rengeteg módszerrel próbálkozott, de sosem sikerült leszoknia. Most egy 5 fontos (~1800 forintos) app segítségével végre fel tudott hagyni rossz szokásával – írja a LadBible.

Lou több mint 20 évvel ezelőtt alkut kötött a férjével: megbeszélték, hogy abbahagyja a körömrágást, ha a férfi leszokik a dohányzásról. Férje tartotta magát a fogadalomhoz, ő azonban újra és újra visszaesett. A modern technika kellett hozzá, hogy be tudja tartani az alku ráeső részét.

Korábban minden létező módszert kipróbáltam, de túl nehéz volt abbahagyni. (…) Beletörődtem, hogy sohasem lesznek szépek a körmeim. Szégyelltem, ezért rejtegettem a körmeimet

– mondta a nő. Ez azonban már a múlté.

A sikerben egy Stop Nail Biting Hypnosis nevű hipnoterápiás app segített neki, amelyre véletlenül bukkant rá. Három hónapig minden este 10 percet hallgatta elalvás előtt, és már egyáltalán nem érzi a késztetést, hogy rágja a körmeit. Most végre büszkén mutogatja egészséges körmeit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top