Egészség

Az orosz Rapunzel hajhullással küzdött, most elárulja a titkát

Női kopaszodást állapítottak meg nála, de nem omlott össze, hanem megkereste a gyógymódokat. Azóta varázslatos hajkoronája van, és mindenki a csodájára jár.

Anasztaszija Szidorova, az „orosz Rapunzel” saját példájával bizonyítja, hogy a kopaszodás nem visszafordíthatatlan, nagyon is van megoldás erre a nyomasztó problémára.

Anasztaszija haja 18 éves korában csomókban kezdett hullani. Az androgenetikus alopécia (női kopaszodás) diagnózisa után nem omlott össze, keresni kezdte a lehetséges gyógymódokat. Elért eredményei a csodával határosak. Öt évvel a diagnózis után csodálatos hajkoronája lett, amely a dereka alá ért. A siker után még a Pantene is szerződést kötött vele, követőinek száma pedig csaknem 540 ezer.

A betegség segített Anasztaszijának szakmát választani is. Hivatásos hajgyógyász lett, úgynevezett kozmetikai trichológus, aki azoknak segít, akik hosszú, dús hajat álmodnak maguknak. Saját tapasztalatai alapján meggyőződésévé vált, hogy minden esetben komplex kezelésre van szükség.

A cikket itt olvashatod tovább!

(zacc.cafeblog.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top