Egészség

Zsírleszívásra feküdt be, plasztikázott orral ébredt

És még csak nem is tévedés történt. A plasztikai sebész állítása szerint szívességből végezte el a kéretlen beavatkozást.

Egy Mariela nevű nő 19 éves korában zsírleszívásra feküdt be egy neves perui plasztikai sebész klinikájára. Mivel gyerekkorától kezdve sokat csúfolták a súlya miatt, szeretett volna a hasáról leszívatni némi zsírt.

Amikor felébredt a műtétből, döbbenten tapasztalta, hogy kötés van az orrán. Orvosa közölte vele, hogy orrplasztikát is végzett rajta, mégpedig szívességből.

A nőnek korábban semmi problémája nem volt az orrával, esze ágában sem volt átszabatni.

Mariela (Forrás: E! Entertainment)

Amikor a kötés lekerült az orráról, elborzadt a látványtól. A plasztika ráadásul nem csupán esztétikai károkat okozott, de az orrjáratát is tönkretette. 

Mariela ma már 41 éves, vagyis több mint két évtizede él együtt a kéretlen plasztikai beavatkozás következményeivel. A közelmúltban elvállalta a szereplést az E! Entertainment elrontott plasztikai műtétekkel foglalkozó valóságshow-jában, így végre lehetősége nyílik, hogy helyrehozassa az orrát.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top