Egészség

Egyből sikerült lefogynia a nőnek, miután elvált kajafutár férjétől

Avagy így befolyásolja a súlyunkat a párunk foglalkozása.

Kelli Kinsella mindig is küzdött a súlyával: a 37 éves nő sosem volt pálcikavékony, de azért voltak jobb és rosszabb időszakai. 24 évesen például sikerült 110-ről 70 kilóra lefogynia, pár évvel később azonban kamatostul visszahízta, amit leadott.

Nem túlzunk, ha azt állítjuk, ebben nagy szerepet játszott exférjével közösen kialakított életmódjuk: a férj ugyanis egy kínai gyorsétteremben dolgozott futárként, és este mindig temérdek maradékot vitt haza.

A pár együtt falta be a kínait, aztán közösen rárepültek a chips-es zacskóra is. A projektmenedzser Kelli ekkora már a reggeli három péksütin és az ebédre fogyasztott bagetten is túl volt. „Idegesített, hogy a férjemen semmi nem látszott meg, én meg csak híztam, és híztam” – meséli a nő.

Túlzás, hogy csak ezért ment tönkre a házasságuk, de tény, hogy a nő a válás óta 15 hónap alatt visszanyerte bombaalakját: 170 kilóról 70-re fogyott. „18 éve először vagyok szingli, végre volt időm magamra figyelni” – árulta el a titkát.

Kiemelt kép: iStock

ladible

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top