Egészség

Kitiltanák lánya esküvőjéről az égési sérült apát, nehogy megijessze a vendégeket

A leendő anyós állt elő a felháborító ötlettel...

Méltatlan és felkavaró helyzetbe került egy 27 éves menyasszony, amiről Facebook-posztban számolt be. A fiatal nő saját bevallása szerint egy „csodálatos sráchoz” készült feleségül menni, akinek azonban az édesanyja a legkevésbé sem nevezhető csodálatosnak.

Az ara édesapja évtizedekkel ezelőtt egy szörnyű balesetben égési sérüléseket szenvedett, aminek következtében eltorzult a külseje, ráadásul az egyik végtagját is részlegesen elveszítette. Leendő anyósa nemrégiben felhívta a menyasszonyt, és felvetette, hogy az édesapját nem kellene beengedni az esküvőre, mert külsejével megijesztheti a vendégeket, különösen a gyerekeket. 

A kép illusztráció (iStock)

„Nagyon ideges lettem, és édesanyám megkérdezte, miért. Amikor elmondtam, azt válaszolta, hogy ő és apám is megértik a leendő anyósomat, amitől csak még rosszabbul éreztem magam” – írta a nő.

A kommentelők döntő többsége a menyasszony pártjára állt. Akadt, aki szerint az, hogy a vőlegénye nem fékezte meg az anyját, még mielőtt előállhatott volna az ötletével, arra utal, hogy nem is a megfelelő férfihoz készül feleségül menni. Mások szerint nem az ara édesapját, sokkal inkább a vőlegény anyját kellene kitiltani az esküvőről.

Olyanok is írtak, akik még az esküvőjük előtt elveszítették az édesapjukat, pedig mindent megadtak volna érte, hogy ő kísérhesse őket az oltárhoz. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top