Egészség

Bulit rendezett férje vaszektómiás műtétjének megünneplésére

Kicsit morbid, hogy a feleség annak örült, hogy a férje elkötteti magát.

Leah és Willie Randall nem átlagos házaspár. Kezdjük mindjárt az esküvőjükkel: hét éve házasok, és mindössze 6 nap ismeretség után kötötték össze az életüket. Aztán, mikor megszületett a harmadik gyerekük, úgy döntöttek, ennyi gyerek elég is lesz, ám ahelyett, hogy Leah fogamzásgátlót szedne, a férje önként vállalkozott egy vaszektómiás műtétre.

A vaszektómiás műtét során elkötik, majd elvágják a férfi ondóvezetékét, aminek folytán az ondóváladékba nem kerülnek spermiumok. A műtét ma már rutinbeavatkozásnak számít, ezt bizonyítja a fotó is, amin Willie a műtőasztalon, baseball-sapkában vigyorog. Pedig ekkor még nem is tudta, hogy felesége meglepetésbulit szervezett neki.

A bulira jó feleségként csináltatott egy tortát, a gyerekek pedig egyenpólóban várták az apjukat. Bár az anyuka tudja, hogy kicsit messzire ment, nem bánta meg, mert mint mondja: „Volt mit ünnepelni!”

cafemom

Kiemelt kép: Leah Randall / Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top