Egészség

A halottasházba menet tért magához a férfi

Halottnak nyilvánították, és a családjával is közölték, hogy elhunyt. Három héttel később már újra dolgozott.

A 48 éves Joao Araujo épp az autójával állt ki, hogy a feleségét munkába vigye, amikor rosszul lett. Neje segítségért kiáltott, a az egyik szomszédjuk pedig kihívta a mentőket.

Kiderült, hogy a férfi szívrohamot kapott. Azonnal kórházba szállították, ahol az orvosok 6 órán keresztül küzdöttek az életéért, mindhiába. Kimondták a halál beálltát, majd a lesújtó hírt közölték a feleségével és a gyerekeivel.

Ezek után Araujo testével elindultak a halottasházba, ekkor azonban az ápolók észrevették, hogy megmozdult. Spontán visszatért a vérkeringése.

Joao Araujo (Northfoto, SWNS)

A férfi még 3 napig kómában maradt, és félő volt, hogy károsodott az agya, miután 21 percig nem kapott oxigént. Amikor felébresztették, zavart volt, és folyamatosan nyomta a nővérhívó gombot. Két hét elteltével azonban csodával határos módon drasztikusan javult az állapota. Több kórházban is vizsgálták, hogy mi történhetett vele, de pontos magyarázatot nem találtak.

A férfi három héttel később már újra dolgozott.

Mindez 10 évvel ezelőtt történt, Joao Araujo azóta is vígan él, jelenleg postásként dolgozik. Félévente megy ellenőrzésre a kardiológiára, ahol máig is úgy hívják, a Csodaember.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top