Egészség

Kidobták az autista kisfiút a Dumbo vetítéséről

Egy másik mozilátogató szerint az ötéves Noah „túl izgatott volt” a film alatt, „otthon kellett volna hagyni”.

Kidobtak egy autista kisfiút és az édesanyját a Dumbo vetítéséről a favershami Royal Cinema moziból – írja a LAD Bible.

A 36 éves Vicky Page három gyerekével ment el a helyi filmszínházba, hogy „húsvéti ajándékként” megnézzék a Disney-klasszikus újráját. Igen ám, csakhogy fél órával a film kezdete után egy másik mozilátogató nekik esett, mert szerinte a kis Noah „túl izgatott lett”, amikor látta Dumbót repülni.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Vicky azt mondja, hogy az incidens nagyon kiborította a fiát. „Soha többé nem megyünk vissza abba a moziba. Egy sajátos nevelési igényű gyerekeket nevelő anyákból álló csoport tagjai azt javasolták, menjünk el együtt, hogy felhívjuk a figyelmet a problémára, de semmi kedvem hozzá” – jelentette ki.

Vicky szerint ha a mellette ülő nő csendben arrébb ül, semmi baj nem lett volna. „Noah boldog volt, örömében fel-le ugrált, és megpróbálta elmesélni a sztorit – mondja. – De amikor megpróbáltunk arrébb ülni, sírni kezdett, és a padlóba verte a fejét. Hosszú ideje nem volt ilyen rohama; a szívem szakadt meg, amikor láttam, mennyire kiakadt.”

Az édesanya azt mondja, nem érti, hogy lehet valaki ennyire érzéketlen. „[Noah] annyira kicsi, csak izgatott volt, amikor látta, hogy Dumbo repül” – magyarázta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top