Egészség

Vízesésben szexiskedett Pirner Alma

A rúdtáncos éppen Balin pihen, utazásainak pillanatait pedig szívesen megosztja közösségi oldalán.

Pirner Alma a férjével és 3 éves kisfiukkal, Lennyvel éppen Balin nyaral, s rengeteg izgalmas programon vesznek részt az utazásuk során.

A híres rúdtáncos hol a gyerkőcével SUP-zik:

hol a vízesések iránti rajongását elégíti ki:

hol pedig az óceánban fürdőzik:

Pirner Alma a sportos életmódot egyébként a nyaralás során is folytatja: olykor még a tengerparton is nyújt, ám ezúttal nem pucéran.

Pirner Alma és párja, Attila amúgy nagyon élvezi, hogy hosszabb útra is magukkal vihetik a kisfiukat. Egyik Insta-posztjában őszintén vallott arról, milyen egy kisgyerekkel utazni. „8 hónapos volt Lenny, amikor 12 órás autóútra mentünk, 2 éves korában Sri Lankára utaztunk hosszabb időre, most pedig Balin. Nem a gyereknek teher soha egy ilyen utazás, ők imádják felfedezni a világot. Inkább a szülőnek kényelmetlenebb, és komfortzónán kívüli gyerekkel utazni. De ha ezt bevállalják a szülők, és nem félnek, és nem hasonlítják össze azzal, milyen volt, amikor még nyugalomban gyerek nélkül utazhattak, akkor minden rendben, mert a gyerekek maradéktalanul élvezni fogják” – jegyzi meg az egyik úti beszámolós posztjában.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top