Egészség

Hozzávágtak egy hamburgert, több mint 60 kilót fogyott az anya

Egy vita során a hamburger volt az égi jel, hogy változtatnia kell az életmódján.

Az angliai Basingtoke-ban élő Kym Fischer pár éve még 137 kilót nyomott, de aztán egy furcsa incidens után rengeteget leadott a súlyából. A 30 éves anya most 73 kiló, 19 éves kora óta nem volt ennyi a súlya.

A nő imádta a gyorséttermi kaját, és bár tudta, hogy le kellene fogynia, sosem vágott bele. Egészen addig, amíg 2015-ben közlekedési vitába keveredett egy sofőrrel.

A férfi majdnem belerongyolt a gyerekét szállító Fischer autójába, majd kövér ribancnak nevezte a nőt, és hozzávágott egy hamburgert. Ez volt az égi jel. Az eset után az édesanyja azt mondta neki, ha szeretné látni felnőni a kislányát, akkor le kell fogynia.

Kym felhagyott a gyorséttermi koszttal, inkább egészséges kajákat főzött otthon, és rendszeresen edzett. A kitartása meghozta az eredményét, két év alatt 63 kilótól szabadult meg.

A nagy fogyás nemcsak súlyára volt hatással. Sokkal nagyobb lett az önbizalma, és a kislányával együtt töltött időt is jobban élvezi, mert nem kell levegőért kapkodnia egy kis futás után.

(Daily Mail)

(Nyitókép: Facebook/Kym Fischer)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top