Egészség

A beteg kisfiú babájának pont ugyanolyan hegei vannak, mint neki

Mindig viszi magával a kórházba is.

Az ötéves floridai kisfiú, Payton Haynes életveszélyes agybetegséggel küzd, és a tanév utolsó napján megható meglepetést kapott iskolatársaitól.

A sebringi Cracker Trail Általános Iskola több mint 100 diákja akart neki örömet okozni egy egyedi babával, aminek Paytonéhoz hasonló műtéti hegek vannak a fején. Payton eddig két agyműtéten esett át, először három hónapos korában, mert egy genetikai rendellenesség miatt teljesen összeforrtak a koponyacsontjai, és még egyen tavaly decemberben, amellyel vízfejűségét kezelték.

A műtét miatt Payton novembertől nem járt iskolába, és idősebb társai ekkor gyűjtöttek mintegy 500 dollárt, hogy egy beteg kisgyereknek adhassák – így került a képbe Payton. Megkeresték a Doll Like Me műhely babakészítőjét, Amy Jandrisevitset, aki elkészítette Payton baba mását.

Így örült Payton a babájának. Fotó: A Doll Like Me/Facebook.

Payton Kis Paytonnak nevezte el a babáját, azonnal levette róla a cipőt, mert ő maga imád mezítláb járni, és azóta minden orvosi vizsgálatra magával viszi.

(Good Morning America)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top