Egészség

Együtt fogyózott anya és lánya, elképesztően néznek ki

Együtt összesen 83 kiló feleslegtől szabadultak meg. Azt mondják, egy különleges edzésmódszernek köszönhetik ezt a nem mindennapi fogyást.

Egy alabamai anya-lánya páros egy spéci edzésmódszernek köszönhetően összesen 83 kilót dobott le együtt – írja a Yahoo Lifestyle.

Jaime Allison és Calista Jean Jones a gyorséttermi kaják és a folyamatos nassolás miatt komoly felesleget szedett magára az évek során. Aztán egy barátjuk 2016-ban elhívta őket egy Jazzersize-edzésre, és minden megváltozott. „Miután elkezdtem az edzéseket, rájöttem, változtatnom kell az evési szokásaimon” – mondta a lapnak Jaime, aki 109 kilósan kezdte el a tréninget.

Együtt 83 kilót dobtak le (Fotó: Jaime Allison)

A 41 éves anya azt mondta, „borzasztóan érezte magát” a túlsúlya miatt, boldogtalan volt, és tudta, hogy lánya is ugyanígy érez. „Először el se akartam kezdeni a Jazzersize-t, annyira nyugtalannak és zavartnak éreztem magam, amikor arra gondoltam, hogy más, karcsú nők elé kellene kiállnom a hatalmas túlsúlyommal – emlékezett vissza. – De az első edzés után Cali és én is azonnal rákaptunk.”

Jaime a Weight Watchers nevű csoporthoz is csatlakozott. „Azóta nagyon odafigyelek az adagokra, minden egyes falatot mérlegelek – magyarázza. – Megtanultam, hogyan tankolhatom fel helyesen a testemet.”

Meg is lett az eredménye a sok edzésnek és a diétának: Jaime egyetlen év alatt negyven kilót fogyott, és azóta is tartja egészséges, 69 kilós testsúlyát. Példáját a lánya is követte, a 19 éves Cali 43 kilótól szabadult meg, és sokkal magabiztosabb, mint korábban. Olyannyira, hogy ma már Jazzersize-instruktorként segíti a sorstársait.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A little motivation! 🍬💛 #sidetosidesunday #2yrsssss

Cali Jean (@calijean_) által megosztott bejegyzés,

Kiemelt képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top